S.C. Tiamis Medical S.R.L – Timisoara Romania si furnizorii nostri de servicii si produse, suntem propietarii de drept total al acestui domeniu(site). Doar noi avem toate drepturile de autor asupra site-ului www.tiamismedical.ro si a intregului continut al acestuia. Se interzice categoric ori ce forma de copiere, reproduce, republica, transmite, distribui, vinde, transfera date, afisa sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru numai in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre. Denumirile produselor, imaginile, modalitatea de prezentare, marcile comerciale, logo-urile si marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru sunt propietate intelectuala ale. S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania si inregistrate la organismele nationale si internationale.

Orice utilizare, reproducere, copiere, distributie sau stocare de informatii se va face numai dupa obtinerea acordului in scris a S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania

Declinarea raspunderii

S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania isi declina orice responsabilitate pentru corectitudinea materialelor publicate, chiar daca au fost efectuate verificarii riguroase a acestora.
Editorul nu garanteaza acuratetea informatiilor provenite din partea autorilor specificati.

Termeni si conditii

Sectiunea de fata stabileste regulile minime obligatorii necesare si trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.tiamismedical.ro. Prin vizualizarea, utilizarea sau preluarea oricarui tip de continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului www.tiamismedical.ro, va obligati si sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site-ul
www.tiamismedical.ro

1. Aspecte generale privind site-ul

1.1. Termeni folositi
Serviciu – posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate pe site-ul www.tiamismedical.ro
Utilizator – orice persoana interesata de continutul acestui site care acceseaza site-ul.
1.2. Securitatea informatiilor

Echipa site-ului www.tiamismedical.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta si nu poate proteja fata de infractiunile tertilor de pe internet.
Atentie! Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.

Echipa site-ului www.tiamismedical.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, deteriorarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
Atentie.Nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul .
Nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.
Nu va putem garanta lipsa erorilor/ defectelor ce pot aparea in site si nici remedierea acestora intr-un interval de timp fix sau ca site-ul nostru ori serverele care il fac disponibil sunt fara virusi sau fara alte componente daunatoare, care va pot deteriora aparatura din dotare.

1.3. Modificarea termenilor si conditiilor

S.C. Tiamis Medical S.R.L – Timisoara Romania poate modifica ori cand prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului www.tiamismedical.ro. Modificarile facute astfel sunt considerate a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

1.4. Date cu caracter personal
S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania va informeaza ca aveti obligativitatea sa respectati in tocmai dupa ce lecturati acest site si sunteti de acord prin acceptare tacitat ca sa se prelucreze datele cu caracter personal, furnizate de dvs. ca urmare a folosirii serviciului, in baza termenilor si conditiilor prevazute in capitolul „Regulile de confidentialitate”.

1.5. Forta majora si litigiile

S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania.isi declina ori ce responsabilitate pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite si se obliga sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

2. Drepturile si obligatiile utilizatorului

2.1. Drepturi

Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre S.C. Tiamis Medical S.R.L – Timisoara Romania prin intermediul site-ului www.tiamismedical.ro
Utilizatorul va fi informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de S.C. Tiamis Medical S.R.L – Timisoara Romania pe site-ul sau www.tiamismedical.ro.
2.2. Obligatii

Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:
Nu are dreptul de a modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul „Denial of Service”. Mentionam ca utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.
In cazul in care un utilizatorul va incalca deliberat sau involuntar aceste conditiile stabilite in acest regulament, S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania. va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Informam ca raspunderea apartine in intregime utilizatorului.

3. Reguli de confidentialitate
In cazul in care dumneavoastra ati vizionat site-ului www.tiamismedical.ro si a subdomeniilor acestuia S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania poate obtine direct de la dvs. si/ sau de la o alta persoana cunoscuta, informatii si date personale despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, sexul, varsta, adresa de email, numarul de telefon, orasul de resedinta sau informatii despre istoricul afectiunii si modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.

3.1. Prelucrarea datelor

In conformitate cu cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Tiamis Medical S.R.L – Timisoara Romania are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal si cu prelucrarea si transferul datelor pentru scopuri de comert online, reclamă, marketing si publicitate, si servicii de consiliere pentru dispozitivele medicale din portofoliu, imbunatatirea produselor si serviciilor, administrarea site-urilor operatorului precum si newsletter”.

S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania va folosi în scopuri de marketing, date personale privind numele si prenumele, adresa de email, adresa de corespondenta si numarul de telefon, cu acordul dvs.

Prin completarea formularelor de pe site-ul www.tiamismedical.ro, va exprimati acordul ferm,expres si neechivoc ca datele furnizate de Dvs. in mod liber, constient si informat sa fie prelucrate de catre S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania in scopurile mai sus mentionate. Prin completarea formularelor, Dvs. va informam ca sunteti obligat sa furnizati informatii adevarate, corecte, si actuale despre dumneavoastra si/sau un membru al familiei ori o alta persoana, asa cum sunt acestea mentionate in formularul de contact si sa ne informati cat mai curand posibil daca unele din datele furnizate sunt incorecte.

3.2. Dezvaluirea datelor

Datele personale vor fi utilizate si publicate, la nevoie si numai in scopurile mai sus mentionate. S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania. este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site si subdomeniile sale. Datele pot fi dezvăluite împuterniciților și partenerilor contractuali a S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania precum si autoritatilor publice, potrivit legii.

3.3. Drepturile utilizatorului

Va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea informatiei. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii nationale de supraveghere . Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, in scopuri de marketing, in mod facil, gratuit si fara nicio justificare, oricand si sa solicitati in scris prin scrisoare recomandata stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, ce va fi trimisa prin posta la adresa S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara 300700 Calea Buziasului nr.43/A Romania

4. Limitarea raspunderii

Site-ul www.tiamismedical.ro a fost creat pentru a va oferi informatii ,iar acestea ATENTIE nu sunt destinate a inlocui consultul personal cu un medic, farmacist sau alt cadru medicalcu informatii generale despre sanatate, numai in scopul educational,. Intotdeauna trebuie sa consultati (contactati) sfatul unui profesionist in probleme legate de afectiuni, simptome si tratament.

Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest site, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. Nu va bazati ca informatiile existente pe acest site sa fie potrivite circumstantelor dumneavoastra specifice. Nu ne asumam responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Nu oferim sfaturi medicale personalizate fiecarui individ si nici nu oferim servicii de diagnostic medical.
Trebuie sa verificati cu atentie informatiile despre produse (inclusiv cele prezentate in prospect) privind modul de utilizare, precautiile, indicatiile si contraindicatiile dispozitivelor medicale prezentate pe acest site. Trebuie sa discutati informatiile primite cu un medic, farmacist, asistent medical sau alt specialist in domeniu medical. Acest site si informatiile continute privind sanatatea nu sunt destinate si nu trebuie considerate ca inlocuind consultul medical de specialitate.

Lecturand in intregime sau partial continutul acestor termeni si conditii sunteti de acord ca. S.C. Tiamis Medical S.R.L-Timisoara Romania nu este responsabil pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.